Limousine huren, recente projecten

Ceremonieel vervoer

Ceremonieel vervoer

Baarle-Nassau, 19 juni 2017

Een limousine is natuurlijk het voertuig voor de inzet voor een bruiloft. Door ons uitgebreide wagenpark hebben we een groot aantal modellen te huur diverse prijscategorieën. Naast het leuke vervoer worden we steeds vaker benaderd voor bijzondere uitvaarten.

Ons wagenpark bestaat onder andere uit zwarte limousines, zoals Hummer, Chrysler & Lincoln. Voor grote gezelschappen bent u welkom in een van onze zwarte limousine bussen. De laatste eer bewijzen aan de dierbare. Een aantal van bovenstaande limousines zijn speciaal ingericht als rouwauto. Er is een speciale stellage gemaakt waar de kist op komt te staan. De limousines zijn uniek in zijn soort en enkel bij limousine.nl te huren.

Laatst waren wij de rouwlimousine voor een begrafenis van een jong persoon. Een zeer intense en emotionele uitvaart. De zwarte chrysler limousine was een mooie aanvulling op de rouwstoet. Dit was de wens  van de vader dat er met een limousine werd gereden. Wij zijn blij dat we hebben mogen bijdragen aan deze bijzondere dag.

ceremonieel vervoer

edwin leuris

juni 19th, 2017

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl