Limousine huren, recente projecten

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2017

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2017

Baarle-Nassau, 19 december 2017

Wat hebben wij een fijn jaar gehad met vele ritten en het ontmoeten van nieuwe klanten. Niet het vervoer stond centraal, maar de beleving die het vervoer met zich meebrengt. Een heel speciaal moment met een heel speciaal wagenpark.

2017 was een leuk jaar waarin bekend Nederland & Belgiƫ te gast waren in een van onze voertuigen. Of het nu de verjaardag van Bollebof of een optreden van Lil Kleine is, de diverse ritten hadden een speciaal karakter. Gedurende de reis konden de diverse artiesten even tot rust komen, voordat zij weer naar het volgende optreden moesten. We krijgen veel waardering van deze artiesten op het moment dat ze opgehaald worden.

Ook hebben we met 12 limousines een limousine dropping mogen verzorgen in het mooie Maastricht. Verschillende groepen werden op diverse checkpoints afgezet en zij moesten een kilometerslange zoektocht uitvoeren met als bestemming een andere limousine. Het was geweldig om groepjes te krijgen die de verkeerde kant waren opgelopen.

Onderweg konden zij genieten van een heerlijk glaasje champagne, een lekker muziekje, maar vooral het gevoel dat ze even een echte celebrity zijn. Een event dat voor herhaling vatbaar is. Alles was goed verlopen!!

edwin leuris

december 19th, 2017

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl