Roze hummer limousine, foutste hummer van Europa!

Roze Hummer Limousine!!

roze hummer limousine

U heeft bijvoorbeeld een foute party en u bent op zoek naar geschikt vervoer voor dit feest. Heeft u al eens gedacht aan een roze hummer limousine? In de Benelux zijn wij een van de weinige maatschappijen welke beschikken over een dergelijke uitvoering. De roze hummer limousine is in trek bij de consument, daarom kan het voorkomen dat dit model al bezet is. Huurde u een dergelijke limo, dan kunnen wij u een alternatief voorleggen:

Roze hummer limousine, maar ook

  • Excalibur limousineroze trouwwagen
  • Lincoln Town Car
  • Chrysler 300C Tuxedo & Lambo edition
  • The Special Design Limo – ltd. edition
  • Partyvervoer
  • Vip coach
  • Trouwauto huren (4p)
  • Reclame bussen
  • And so on

Dit en nog veel meer kunt u zoal huren bij limousine.nl. Wij werken samen met een groot aantal limo verhuurmaatschappijen uit LeeuwardenMiddelburg, Antwerpen, etc. die hun voertuigen hebben ondergebracht in een gezamenlijke vloot. Door het diverse aanbod en de verschillende stallingsplaatsen kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden en een landelijke dekking gegarandeerd. Via deze werkwijze kan er een scherpe prijs worden aangeboden.

Naast een roze hummer limousine beschikken wij ook over andere extreme en exclusieve voertuigen voor een onvergetelijke ervaring.  Wilt u hier meer over weten, ga snel naar onze contactpagina voor het ontvangen van meer informatie.

Waar kunt u zoal een limousine voor inzetten? In principe kan dit voor elke feest of elke gelegenheid. Onze voertuigen zijn uiterst betaalbaar. Een aantal voorbeelden van de aanwezigheid van onze voertuigen:

Huurden uw vrienden en/of kennissen een van onze specials? In het foto album ziet u een impressie van de diverse voertuigen en het event waarvoor ze verhuurd zijn.

Kunnen wij misschien iets voor u betekenen met een roze hummer limousine of met een ander model? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie over de verhuur van onze diensten/producten. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat van onze administratie.

interieur roze hummer limousine

 

Recensies

www.limousine.nl/roze-hummer-limousine/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 649 stemmen.

Veronique & Brianne:
Voor de foute party in Den Bosch hebben we gekozen
voor een roze hummer limousine. Een zeer leuke, maar fout
geklede chauffeur bracht ons geheel in stijl naar
het leukste feestje van het jaar. TOP entrance!!

Marc Verhaegh:
Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik lang moeten
zoeken, maar toch heb ik gekozen voor de Hummer limousine, maar dan
wel roze. Het blijft een meisje!!

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

 

Limousine.nl