20 Persoons limo, exclusiviteit ten top!

20 Persoons limo huren?? Geen probleem!!

20 persoons limo

20 persoons limousine huren

STOP MET ZOEKEN!!

Bij limousine.nl bent u aan het juiste adres voor de huur van een 20 persoons limo. Wij hebben alle middelen in huis om van uw rit de ultieme beleving te maken. In Nederland zijn wij de enige aanbieder met de mogelijkheden voor een 20 persoons limo. Maar dan wel een waar je met z’n allen in een keer vervoerd kan worden.

U kunt ook kiezen voor meerdere voertuigen om tot limousine vervoer te komen voor 20 personen. Wilt u hiervoor kiezen? Wij hebben onder andere het volgende in huis:

20 Persoons limo, de alternatieven

Deze limo vloot is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere limousine verhuur bedrijven welke hun kennis en producten gebundeld hebben in deze uitgebreide en informatieve website. Diverse maatschappijen uit Amsterdam, Breda, Zwolle en Den Bosch zijn aangesloten bij limousine.nl voor een zo groot mogelijk aanbod.

In Europa geldt sinds een aantal jaren strenge regelgeving omtrent personenvervoer. Daarom zul je niet snel een 20 persoons limo vinden. Gelukkig hebben wij de oplossing. Een jonge touringcar met een totale rondzit zoals je enkel in een limo terugvindt. U zult tegenover elkaar plaatsvinden om een feestje te bouwen en gebracht worden naar uw bestemming. Deze limobus is voorzien van een scala aan entertainment en multimedia. Hieronder vindt u een korte opsomming.

 • 7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin lasershow20 persoons limo huren
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Multicolour LED verlichting
 • Karaoke installatie
 • Professionele muziekcomputer
 • Vuurspuwers op het dak (The Experience)
 • Video projectie tunnel (The Experience)
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot belettering
 • and many many more

Slechts een beknopt overzicht van de diverse snufjes welke in deze 20 persoons limo aanwezig is. Deze jonge touringcars biedt maximaal plaats aan reizigers tot 50 personen. Doordat deze voertuigen voorzien zijn van een totale rondzit is een rit in deze verbazingwekkende limousine bus is er al limo vervoer mogelijk vanaf 10 personen.

Door de multifunctionaliteit van de bus en doordat een groot aantal van bovenstaande mogelijkheden op professionele wijze zijn weggewerkt. U zult versteld staan op het moment dat een van deze limobussen voor komen gereden.

Bent u al benieuwd naar de verhuur mogelijkheden? Vul het contactformulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal uw contactformulier zo goed mogelijk van dienst zijn. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid kunt u het vrijblijvende offerteformulier invullen. Binnen een werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte van onze administratie voor een 20 persoons limo.

Recensies

www.limousine.nl/limo/20 persoons limo

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 613 stemmen.

Tonnie &amp Patty:
Met de limobus zijn we met 20 personen naar Decibel
geweest. Als extraatje kwamen we met knallende muziek uit
de buitenspeakers. Iedereen werd helemaal lyrisch!

Jonah Bielskie:
Opgehaald door een Hummer limo en in stijl afgezet
bij de rode loper!! De champagne stond gekoeld klaar
en die was smakelijk. We misten wel de nootjes, haha!

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

Limousine.nl