Zwarte limo, limo in een speciale kleur!

Zwarte limo, die vind en boek je hier!!

zwarte limo

zwarte limousine huren amsterdam

Op zoek naar de verhuur van een zwarte limo. In Nederland zijn wij de verhuurder met de meeste zwarte limo’s in ons wagenpark. Deze limousine vloot is tot stand gekomen door de samenwerking van meerdere limousine verhuur bedrijven uit de Benelux. De diverse verhuur maatschappijen zijn verspreid over verschillende steden (zoals Rotterdam, den Haag, Amsterdam, Eindhoven, etc.) waardoor lege kilometers voorkomen kan worden en een landelijke dekking worden gegarandeerd.

Zwarte limo, volop keuze

De meest gehuurde kleur van een limousine is en blijft wit. Vooral, omdat een limousine ingezet wordt bij bruiloften. Zakelijke opdrachtgevers welke een bestickering bestellen voor op de limo, is een zwarte achtergrond de ideale kleur.

Op het moment dat een van onze zwarte limousines voor komt rijden, sta je versteld van de verschijning van een van onze limousines. Een limo van bijna 9 meter met unieke en zeldzame eigenschappen. Uw gezelschap zal versteld staan van de verschijning.

Graag willen we The Special Design Limousine nader omschrijven. Deze limo is in Amerika en in Nederland met de hand gemaakt. Een limo op basis van een Chrysler 300C in combinatie met diverse originele Rolls Royce onderdelen. Een interieur waar je alleen maar van kunt dromen:

  • Romantisch Interieurzwarte limo amsterdam
  • Dubbele champagnebar
  • Spiegelplafond
  • Multicolour LED verlichting
  • 1 Fles Bubbels Cadeau
  • Multimedia installatie

Deze limousine is afgewerkt met een lak van de house of kolors. In verschillende invalshoeken verandert de kleur van de limousine. Dit komt doordat de lak afgewerkt is met een parelmoeren coating. Deze special is recentelijk verhuurd voor een project van een bekend televisie station.

Meer informatie over het huren van een zwarte limo? Laat u vraag achter op het contactformulier. Wij streven ernaar om alle inkomende mail binnen 1 werkdag te beanwoorden. Wilt u een offerte op maat voor een zwarte limousine. Vul dan het geheel vrijblijvende offerte fomrulier in. Deze zal doorgestuurd worden naar onze aangesloten partners en zij zullen u ook voorzien van een offerte op maat. Wij helpen u graag!!

Recensies

www.limousine.nl/zwarte-limo/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 478 stemmen.

Ton & Wessel:
Al veel bedrijven gesproken en benaderd, maar
geen kon voldoen aan onze wensen. Bij limousine.nl
was alles mogelijk en ze dachten met ons mee
bij de keuze van het juiste voertuig.

Henk Hedersma:
Voor het gala van mijn zoon ben ik op deze
website terecht gekomen. Wat een keus. Te veel om
de juiste keuze te maken, maar toch gelukt.

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@limousine.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

Limousine.nl