Rouwauto

Rouwauto verhuur, de laatste eer bewijzen

01 rouwauto

Een rouwauto huren om uw dierbare nog de laatste eer te bewijzen. Voor deze gelegenheid wilt u geen standaard rouwvervoer huren, maar iets speciaals. Heeft u al eens gedacht aan een van onze bijzondere limousines. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Rouwauto, de opties:

Een greep uit ons wagenpark. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere verhuurders uit de regio. Door dit collectief kan er een landelijke dekking geboden wordt. Dit resulteert in de meest scherpe tarieven.

Een rouwauto kunt u naar smaak personaliseren. Wilt u een sticker aanbrengen op de zijkant of een mooi bloemstuk op de motorkap. Alles is mogelijk!! U kunt zelf aangeven waar u graag de nadruk op wil leggen.

Deze rouwauto limousine is te huren door geheel Europa. Wij kunnen in principe overal komen en overal naartoe rijden. Van Groningen, Amsterdam, Rotterdam tot aan Breda, Tilburg en Maastricht. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Door de jaren heen zien we naast rouwvervoer ook een toename in zakelijke offertes. Een limousine of een limobus is in te zetten voor een scala aan doeleinden. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting:

  • Trouwvervoerrouwauto verhuur
  • Pendeldiensten tijdens events
  • VIP vervoer
  • Artiesten vervoer
  • Bedrijfsuitjes
  • Promotie tours
  • en nog veel meer

Overal waar u vervoer voor zoekt, kunnen wij een gepast voertuig voor rijden. U zult in alle discretie vervoerd worden naar de laatste rustplaats van uw dierbare. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een rouwauto? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

Limousine.nl