Limousine huren, recente projecten

Limousines voor iedereen

Limousines voor iedereen

Rond worden gereden in een heuse limousine. Wie wil dat nou niet? Op weg naar jouw bestemming in een slee voorzien van luxe en genoeg beenruimte om yoga oefening te doen. Bovendien is een dergelijke entree natuurlijk een garantie voor het scoren van punten op het gebied van stijl. Maar een limousine aanschaffen is natuurlijk een dure zaak die niet voor iedereen is weggelegd. Een beetje limousine kost je als snel boven de tienduizend euro.

Wanneer je de aanschaf van een dergelijke klasbak wel ziet zitten, kan het zijn dat je op koop over wil gaan. Logischer wijs kan het zo zijn dat je dan eerst een lening moet afsluiten, alvorens je daadwerkelijk tot koop overgaat. Maar wat doe je dan? Het kopen van een limousine is voor de bank waarschijnlijk geen goede basis voor het verstrekken van een lening. Gelukkig zijn er meer opties om jouw aankoop te financieren.

Er bestaat namelijk zoiets als het lenen van geld zonder BKR toetsing. Dit zijn instanties die bedragen van honderden tot enkele duizenden euro’s kunnen lenen. Zij kunnen je relatief kleine geldbedragen lenen, zonder dat jij de papieren rondslomp hoeft te doorlopen bij de bank. Op deze manier kan jij jouw financiering toch rond krijgen en gaan voor jouw droomauto. Deze financiële producten zijn aan het opkomen inde laatste jaren. Snelle leningen die je ook relatief snel weer terug moet betalen. Maar houdt desalniettemin altijd in gedachten: Geld lenen kost geld.

Maar voor wie niet een limousine wil bezitten, maar er wel in wil worden rondgereden, bestaat er gelukkig ook een mooie oplossing. Hier bezitten we een groot aanbod aan verschillende limousines, zodat jouw grootste probleem niet meer is ‘hoe kan ik lenen’, maar: ‘welke limousine moet ik kiezen?’ Van Stretch Hummers tot de exclusieve Excalibur Limousine. Het is er allemaal. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende stijl. Of je nu voor een klassieke look gaat voor jouw trouwerij, of dat je blits wil rondrijden naar een groot feest.

 

De luxe van een limousine is in ieder geval bereikbaar voor iedereen die wil lenen, of toch liever gewoon even eentje huurt!

edwin leuris

oktober 29th, 2015

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl