Limousine huren, recente projecten

Mega limousine bedrijfsuitje

Mega limousine bedrijfsuitje

Baarle-Nassau, 8 oktober 2017

Afgelopen weekend zijn wij ingezet om deel te nemen aan een limousine dropping met in totaal 13 limousines. In opdracht van een collega bedrijf zijn we met 12 limousines op pad gegaan om een grote opdrachtgever te ondersteunen bij de diverse activiteiten.

De diverse voertuigen waren verdeeld in een drietal groepen. Elk groep bestaat weer uit 3 kleine subgroepjes. Deze gingen in meerdere limo’s naar de diverse locaties waar ze werden afgezet en met een gps op pad gingen. Omdat het een limodropping betreft, was het belangrijk dat het schema strak werd gevold. Daar weten de diverse chauffeurs wel raad mee. Onder het genot van een glaasje bubbels werden de diverse groepen naar een onbekende plaats in het bos gebracht en vervolgens mochten ze gaan wandelen.

In de avond was het tijd om andere groepen opĀ  te pikken en te brengen naar de feestlocatie. Helaas liep dit uit, omdat niet iedere groep de route op de juiste manier uitvoert. Dit kon de pret niet drukken. Het was een bijzondere beleving.

edwin leuris

oktober 9th, 2017

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl