Limousine huren, recente projecten

Partybus make a wish

Baarle-Nassau, 19 februari 2018

Misschien kent u de “make a wish” foundation al, maar voor degene die dit nog niet kennen, zullen we het in het kort uitleggen. Een aantal maal per jaar zijn er kinderen en jongeren die hun wens in vervulling zien gaan door inzet van deze stichting, vrienden, bedrijven en familie. Tijdens de “wensdag” hebben deze terminale kinderen de dag van hun leven.

Op vrijdag 16 februari werd Jeff getrakteerd op een wensdag, doordat de partybus zijn vrienden ophaalden in Eindhoven bij de Effenaar. Het was niet zomaar een omgebouwde partybus, maar de meest extreme feestbus van Europa. Ook wel bekend van het TV programma Utopia en het Youtube kanaal StukTV.  Met Snollebollekes en de nodige vlammenwerpers werd Jeff verrast. Nadat iedereen was ingestapt, is de discobus op weg gegaan naar het Bleekemolen kartcentrum in Delft.

In Delft stonden de diverse medewerkers van het kartcentrum klaar om Jeff en zijn vrienden uitleg te geven over het gebruik van de karts en wat er gaat gebeuren. In drie heats van elk 25 rondes werd een toernooi gereden. Na afloop kreeg de winnaar een beker en een fles heerlijke bubbels om dit te vieren. Helaas werd Jeff 4e, maar hij kreeg wel een fles bubbels voor deze leuke dag.

Nadat iedereen weer klaar was om te vertrekken, zijn we op de weg terug gegaan naar Eindhoven voor een heerlijk diner. Helaas heeft de partybus iets meer dan 1,5 vertraging gehad. Gelukkig met een aantal stops en de nodige muziek was de terugreis geweldig. Het belangrijkste van de dag is dat Jeff een super dag heeft gehad en als waardering kregen we een grote glimlach van deze kanjer.

Jeff is een van de vele gelukkige en tevreden reizigers die limousine.nl, door de jaren heen, te gast heeft gehad. In de toekomst zullen we nog veel leuke en bijzondere ritten en gezelschappen vervoeren. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws.

edwin leuris

februari 19th, 2018

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl