Limousine huren, recente projecten

Scheur weg in een jongensdroom

Scheur weg in een jongensdroom

Baarle-Nassau, 1 maart 2016

De auto’s uit een jongensdroom

Een Audi R8, Aston Martin DBS of een Maserarati Quattroporte: het zijn auto’s met de kracht van honderden paarden en het besturen ervan is dan ook niet een alledaagse ervaring. Je zou toch minimaal één van deze supercars een keer in je leven moeten besturen.

Audi R8 Spyder

De Audi R8 Spyder is een bijzonder snelle cabrio. Deze op de Lamborghini gebaseerde supercar, is voorzien van verschillende Duitse rijeigenschappen. Hierdoor voelt deze supercar met 525 pk zich helemaal thuis op de Duitse Autobahn. Door de kwalitatief goede vierwielaandrijving, stuur je deze bolide moeiteloos de bochten door. Dak naar beneden en gáán!

Aston Martin DBS

De schitterende Aston Martin DBS wordt in meerdere James Bond films gebruikt. Deze auto is hierdoor een echte must have voor iedereen die zich een dagje James Bond wil voelen.

Door het gaspedaal diep in te trappen galoppeert de Aston Martin DBS met haar 517 paarden, van 0 naar 100 km/u, in een luttele 4,2 seconden. Klasse en snelheid: deze auto heeft het en biedt daarmee een bijzondere Bond-ervaring.

Maserati Quattroporte Sport

De Maserati Quattroporte Sport biedt de snelheid en exclusiviteit die vaak alleen weggelegd is voor directeuren van grote bedrijven en rijke zakenlui. Door de vijf deuren en ruime achterbank kan je moeiteloos met meerdere mensen genieten van deze bolide vol luxe. Hoewel de achterbank voor de ideale plek is om relaxed te werken, wil de inwendige kwajongen natuurlijk gewoon zelf rijden. En dat zelf rijden in deze auto, met maarlieft 439 pk, is een unieke ervaring.

Supercar voor een speciale dag

Om een supercar te besturen hoef je er niet zelf een te kopen. PassionWithoutLimits biedt de voor een speciale dag te huren en zelf te besturen. Tijdens een trouwdag, voor Vaderdag of gewoon omdat het kan: er zijn genoeg redenen om deze auto’s voor een dag te huren. Elke man moet deze bijzondere ervaring toch minimaal één keer in zijn leven meemaken.

edwin leuris

maart 1st, 2016

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl