Limousine huren, recente projecten

T-mobile Fifa 4G streaming tournament

T-mobile Fifa 4G streaming tournament

Baarle-Nassau, 25 januari 2016

Streaming FIFA Tournament

Als echte FIFA fan kun jij de uitdaging aangaan met andere gamers. Op zondag 31 januari kun jij de online voetbalmatch aangaan in niet een, maar in twee speciale rondrijdende 4G bussen van T-mobile. Kortom, jij zult in de gamebus online battelen tegen de andere gamebus welke elders in Nederland rondrijdt. En alles STREAMEND over het 4G netwerk van T-mobile.

Meedoen?

Luister vanaf maandag 25 januari, elke avond, naar de Avondploeg. Tijdens de uitzending hoor je een quote van Evert Ten Napel uit FiFa. Weet jij hoe dit afloopt? SMS je antwoord naar 5380 en verdien je plek in onze T-mobile 4G.

Wat kun je winnen?

Wordt je teruggebeld door onze avondploeg? Dan ga jij de strijd aan tegen FIFA-kampioen Koen Weijland of een van de BN’ers. Samen met een pro ga je online de wedstrijd aan tegen de andere rijdende partybus. En je scoort ook nog eens een cradle remote play met een Sony Xperia Z5!

Ben jij winnaar van deze online battle, dan ga jij de finale spelen in het Olympisch stadion in Amsterdam samen met een online kampioen.

edwin leuris

januari 26th, 2016

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl