Limousine huren, recente projecten

The Roadshow bus

The Roadshow bus

Baarle-Nassau, 2 maart 2018

U heeft binnenkort een event of u bent zojuist een event tegengekomen. U ziet daar een volledig beletterde touringcar waarbij de muziek en vlammenwerpers u trekt. Wat zou het kunnen zijn? Dan heeft u kennis gemaakt met onze roadshow bus. Een bijzondere vipcoach welke aan de verwachtingen van de consument voldoet.

Limousine.nl & vipbus.nl presenteren de meest bijzondere en multifunctionele vipbussen welke perfect inzetbaar zijn als roadshow bus. Op het eerste gezicht zult u denken dat dit een gewone touringcar is, maar op het moment dat u binnenstapt, zult u verrast worden door een diversiteit aan mogelijkheden. Als consument en/of zakelijke gebruiker kunt u gebruik maken van de meest uiteenlopende mogelijkheden.

De diverse features die beschikbaar in te zetten is, zijn een krachtige en professionele geluidsinstallatie, lederen en comfortabele fauteuils in een totale rondzit, meerdere LCD videomonitoren voor het afspelen van presentaties, modern multimedia installatie, draadloze microfoons, wireless internet access point en nog veel meer technische hoogstandjes die uw roadshow kracht bijzetten.

De roadshow bus wordt voor diverse events ingezet door een scala aan grote en kleine opdrachtgevers. Een product- of bedrijfspresentaties wordt naar een hoger level getild. Er zijn al veel grote en kleine bedrijven u voorgegaan zoals Make a Wish, KPN, Vodafone, Ziggo, BMW, Foot Locker, The Communication Company, Albeda, Activision en nog vele anderen. Bent u misschien een van onze volgende bedrijven die uw product bekend maakt onder het Nederlandse publiek.

exclusieve roadshow bus

edwin leuris

maart 2nd, 2018

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl