Limousine huren, recente projecten

Utopia Feestbus, Partybus op maat!!

Utopia Feestbus, Partybus op maat!!

Baarle-Nassau, 2 januari 2018

Voor degene die Utopia volgen, hebben we wat leuks te melden. De jongens Senna, Rene, Balder, Johan, Chipp, Cemal & Mehmet hebben een aantal uren feest gevierd in onze extreme feestbus/partybus The Experience VIP Lounge. Dit was de prijs als gevolg van de kookwedstrijd 2.0. Onze chauffeur Maurice gaf door dat het een onvergetelijk feest was.

Een aantal weken lang was er een kookwedstrijd tussen de vrouwen en de mannen. De eerste editie werd gewonnen door de vrouwen en als prijs mochten zij naar een sterrenrestaurant toe en daar genieten van een op maat gemaakt menu. Omdat de mannen revanche wilden, werd Kookwedstrijd 2.0 in het leven geroepen. In een aantal rondes werd de winnaar bekend gemaakt en de tweede editie werd gewonnen door de “MANNEN!” Als prijs mochten zij een aantal uren doorbrengen in een feestbus met alles er op en eraan.

Op het moment dat The Experience Partybus het terrein was opgereden, zag je enkel 4 lampen. Er werd al gesuggereerd dat het de feestbus was, maar het was niet duidelijk. Stapje voor stapje werd het duidelijk dat het de prijs was!! Op het moment dat de partybus voor de loods stond, gingen de deuren open. Vlammen uit het dak, CO2 uit het ruim en 140 dB muziek. Een aantal begeerlijke dames met champagne stapten uit en nodigden ALLEEN de mannen uit om te genieten van het knallend en spetterend feest.

Gedurende de rondrit werd alles uit de kast gehaald. Mooie vrouwen, heerlijke hapjes, knallende muziek, slagroom, champagne, lichtshows and many more. De heren vonden het fantastisch, maar of de dames/vriendinnen dit nu zo leuk vonden. Elke werkdag van 19.00 – 20.00 op SBS6. Volg ons op Facebook of Twitter voor meer leuke projecten.

edwin leuris

januari 2nd, 2018

No Comments

Comments are closed.

Limousine.nl